Ha gépbeszerzési, gépgyártási, gépfelújítási területen speciális  feladatot kell megoldani, vagy prototípus elkészítésében segítségre van szükséged, vedd fel velünk a kapcsolatot!

make@ap-x.hu

Gépépítés-gyártás

  • Egyedi darabként, vagy kis szériában végzett komplett termelő-, tesztelő-, vagy vizsgáló berendezés tervezését/gyártását vállaljuk. Ilyen esetekben a tervezési folyamat szinte az összes komponensre, alkatrészre kiterjed, a vezérlő szoftvert is beleértve. A tervezés során igyekszünk a vonatkozó szabványok lehető legpontosabb betartására, melyben elsősorban a megrendelő ismereteire és tanácsaira támaszkodunk. A tervek, dokumentációk a legmodernebb tervező/fejlesztő szoftverek igénybevételével készülnek, melyek kivétel nélkül képesek platform-független kimeneti fájlokat előállítani. Így az elkészült tervdokumentáció bármilyen (akár ingyenesen elérhető) szoftver segítségével megnyitható, könnyen hozzáférhető. A gépek karbantartását a garanciális időtartam lejártával is vállaljuk átalánydíjas formában.

Repedés vizsgáló fogó

 

Az általunk eddig legyártott berendezések mind méret, mind funkció terén széles tartományban mozognak. A legkisebb, ugyanakkor komplex tervezést igénylő készülék egy törés-vizsgáló fogó, mely akusztikus jelek mikroprocesszoros feldolgozása által mutatja ki az anyaghibákat.

Húzó-szakító szilárdság teszt berendezés

Az egyik legnagyobb méretű gépünk, egy 1400kN húzóerővel rendelkező szilárdságvizsgáló berendezés. Mozgatását Rexroth hidraulikus tápegység, illetve egyedi tervezésű/gyártású munkahenger végzi. (Hossza 10m, tömege kb. 6000kg)

 ChipCounter

 

Nagy sebességű alkatrész-számláló (ChipCounter). Maximális sebessége 10000db/min. Az Állami Nyomda részére készült, bankkártyák és egyéb-, elektronikai elemeket tartalmazó azonosító kártyák alkatrészeinek számlálására.

Kúszóáram vizsgáló

Nagyfeszültségű kúszóáram tesztelő, illetve a folyamatosan fennálló kúszóáramok anyagroncsoló hatását vizsgáló berendezés:

Szükséged van egyedi megoldásra egy speciális feladat megoldásához? Mi megépítjük neked minden funkcióval, amit elképzeltél.

make@ap-x.hu