Gépépítés

  • Cégünk több ízben nyert el olyan pályázatot, melynek során egyedi darabként, vagy kis szériában kellett komplett termelő-, tesztelő-, vagy vizsgáló berendezést legyártani. Ilyen esetekben a tervezési folyamat szinte az összes komponensre, alkatrészre kiterjed, a vezérlő szoftvert is beleértve. A tervezés során igyekszünk a vonatkozó szabványok lehető legpontosabb betartására, melyben elsősorban a megrendelő ismereteire és tanácsaira támaszkodunk. A tervek, dokumentációk a legmodernebb tervező/fejlesztő szoftverek igénybevételével készülnek, melyek kivétel nélkül képesek platform-független kimeneti fájlokat előállítani. Így az elkészült tervdokumentáció bármilyen (akár ingyenesen elérhető) szoftver segítségével megnyitható, könnyen hozzáférhető.

Repedés vizsgáló fogó

 

Az általunk eddig legyártott berendezések mind méret, mind funkció terén széles tartományban mozognak. A legkisebb, ugyanakkor komplex tervezést igénylő készülék egy törés-vizsgáló fogó, mely akusztikus jelek mikroprocesszoros feldolgozása által mutatja ki az anyaghibákat.

Húzó-szakító szilárdság teszt berendezés

Az egyik legnagyobb méretű gépünk, egy 1400kN húzóerővel rendelkező szilárdságvizsgáló berendezés. Mozgatását Rexroth hidraulikus tápegység, illetve egyedi tervezésű/gyártású munkahenger végzi. (Hossza 10m, tömege kb. 6000kg)

 ChipCounter

 

Nagy sebességű alkatrész-számláló (ChipCounter). Maximális sebessége 10000db/min. Az Állami Nyomda részére készült, bankkártyák és egyéb-, elektronikai elemeket tartalmazó azonosító kártyák alkatrészeinek számlálására.

Kúszóáram vizsgáló

Nagyfeszültségű kúszóáram vizsgáló, illetve a folyamatosan fennálló kúszóáramok anyagroncsoló hatását vizsgáló berendezés:

Szükséged van egyedi megoldásra egy speciális feladat megoldásához? Mi megépítjük neked minden funkcióval, amit elképzeltél.

mb@ap-x.hu