Sporteszközök tervezését, fejlesztését, gyártását vállaljuk. Vedd fel velünk a kapcsolatot!

make@ap-x.hu

Sport Eszközök

  • A DESKA® márkanéven bejegyzett sporteszköz egy háromkerekű, gördeszkához hasonló, döntéssel kormányozható járgány. Roller-módban kormányzást segítő függőleges rúddal, gördeszka-módban pedig lábbal való döntéssel lehet irányítani. Futóműve egy rendhagyó, autó futóművekhez képest megfordított irányú, de azok elvén működő szerkezet. Mind utcai közlekedésre, mint sportolásra alkalmas. Opcióként a wind-szörfök vitorlájához hasonló, de kisebb felületű vitorlával is felszerelhető.

 

  • A termék 2015-ben díjat nyert Milánóban az A’Design Award-on valamint 2017-ben a Surf Expo-n Orlandóban. A fejlesztés költségeit jórészt KICKSTARTER® kampányból fedezte feltalálója. Mi a futómű teljes geometriai- és mechanikai tervezését, a prototípus elkészítését, tesztelését, további finomítását végeztük.
  • Közreműködtünk továbbá az karbon-epoxy kompozit alapszerkezet formaterveinek, valamint dinamikus tesztjeinek elkészítésében.

Bármilyen sport/mozgásfejlesztő eszköz megvalósítását tervezed? Jelenkezz és mi segítünk kidolgozni a fejlesztés lépéseit az ergonómiai/biztonsági szempontok figyelembe vételével.

make@ap-x.hu