Egyedi hardver megoldások

Az automatizálási feladatok megoldásában általában egyedi fejlesztésű vezérlő áramköröket használunk. Bár a fejlesztés így valamivel tovább tart, a speciális igényekhez igazított egyedi vezérlés/szabályzás kialakítása költséghatékonyabbnak bizonyul az esetek döntő részében, mint kész PLC rendszerek használata. Ez annak köszönhető, hogy az ipari PLC-k nagy része általános célú, és nagy számban tartalmaz olyan funkciókat, melyekre az adott feladat esetében nincs szükség. Miért hát fizetni a felesleges opciókért? Ezen kívül az egyedi automatizálási megoldások általában lehetővé teszik a már meglévő hardver (pl. erősáramú áramköri elemek) megtartását, ezáltal is csökkentve a költségeket, pl. egy korszerűsítés/bővítés során.

Prototípusok készítésénél, vagy ha a megoldandó feladat nem túl komplex, és gyors megoldásra van szükség, szívesen alkalmazzuk az Advantech által gyártott modulokat is. Ezek hatékony programozói felülete révén rövid idő alatt készíthetünk működő egységeket, melyek tesztelésre, vagy akár véglegesen is használhatóak.

Az Ap-x Kft. DíJMENTESEN elkészíti Önnek előzetes megbeszélés alapján szakmai tanácsadással Cégének fejlesztési költségeit bemutató árajánlatát.

Visszahívás kérése!